Novosti: Jed McKenna, Trilogija “Prosvjetljenje”

S velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da smo potpisali ugovor s nakladničkom kućom Wisefool Press koja već skoro dvije decenije objavljuje knjige provokativnog i neodoljivog autora Jeda McKenne. Njegove su knjige postigle status duhovnog underground klasika čemu svjedoči i njihova milijunska prodaja u više od osamdeset zemalja svijeta.
Jed McKenna uspio je demistificirati mističnu temu duhovnog prosvjetljenja i ogoliti je do srži. Nikad prije ova tako važna tema nije prikazana na tako jasan, direktan i jednostavan način. Pune šarma i humora, upečatljivih likova i dijaloga koje ćete pamtiti, Jedove su knjige užitak za čitanje. Ipak, one nisu za svakoga. Njihova jasnoća i oštrina izazivaju čitatelja da preispita svijet vlastitih vrijednosti i uvjerenja, što zna poljuljati stare temelje posebice ako su bili lažni. Neki su ih čitatelji nazvali posljednjim duhovnim knjigama koje će vam trebati. One su obvezno štivo za onog tko se ne boji ići onamo gdje vodi iskrena duhovna potraga i svako tko je u toj potrazi ozbiljan ne može si priuštiti da ih ne pročita.

Naslove iz Trilogije „Prosvjetljenje” objavit ćemo sljedećim redoslijedom:

  • „Duhovno prosvjetljenje: Najluđa stvar!” – Ožujak, 2021.
  • „Duhovno nekorektno prosvjetljenje” – Ožujak, 2022.
  • „Duhovan rat” – Ožujak, 2023.

I za kraj, riječi samog autora: „Buđenje je proces deprogramiranja. Prosvjetljenje je deprogramirano stanje.”

Pratite nas/Stay tuned

Podijeli:

DAVE TARNOWSKI

DAVE TARNOWSKI Razočaravajuće afirmacije: Prestanite slijediti svoje snove!

Božić (Neville Goddard)

(Odlomak iz knjige “Neka vam bude prema vašoj vjeri”) Eto, djevica će začeti i roditi sina, i dat će mu se ime Emanuel — što

Kontaktirajte nas