Jed McKenna, Duhovno nekorektno Prosvjetljenje

17,12 

Narudžbe su omogućene za međunarodnu dostavu i unutar Hrvatske.

Duhovno nekorektno Prosvjetljenje nije jedna, nego jedina vrsta prosvjetljenja.

Istinskog majstora prepoznajemo po tome što i najkompleksniju temu može krajnje jednostavno predstaviti. Jedan od takvih majstora jest Jed McKenna, a njegova je tema duhovno prosvjetljenje.

Njegova prva knjiga Duhovno Prosvjetljenje: Najluđa stvar! postala je instant klasik i afirmirala ga kao duhovnog učitelja zapanjujuće dubine i jasnoće. U svojoj drugoj knjizi, Duhovno nekorektno Prosvjetljenje, Jed nas vodi u očaravajući obilazak prosvjetljenog stanja – što ono jest, a što nije, tko ondje jest, a tko nije, te kako stići ondje ili na jedno još bolje mjesto.

Knjiga vrvi sjajnim iznenađenjima, uključujući i dramatično razotkrivanje možda najvećeg duhovnog remek djela – dugo vremena naočigled skrivenog iako mnogima dobro poznatog. Whitman, Melville, Thoreau, Mark Twain i U.G. Krishnamurti pojavljuju se u Nekorektnom, a ponovno se susrećemo i s jednom učenicom iz prve knjige koja dijeli s nama svoje bilješke iz Duhovne Autolize. Također je iznenađujući i autorov nježni pokušaj da čitatelja odvrati od prosvjetljenja i usmjeri ga prema jednom poželjnijem i dostupnijem stanju.

“Oslobađajuća i ekstatična knjiga. No nije za bojažljivce i nježne dušice. Upozoreni ste!!!”

– O. T. Schrock

 

Godina izdanja: Travanj 2022.
Broj stranica: 356
Dimenzije: 14 x 21 cm
ISBN: 978-953-49341-9-7
Uvez: Meki s klapnama
Prijevod: Sanja Marić