Jen Sincero

Jen Sincero je bestseler autorica, svjetska putnica i coach za uspjeh i motivaciju koja je putem svojih newslettera, seminara, privatnih seansi, javnih nastupa, članaka, proizvoda i knjiga pomogla nebrojenim ljudima da transformiraju svoj privatni i profesionalni život. Ako želiš saznati više, prijavi se za njezin newsletter na jensincero.com.

Njezin veliki hit You are a Badass je knjiga samo-pomoći za one koji očajnički žele poboljšati svoj život a da pritom ne na*ebu.

U ovom osvježavajućem i zabavnom vodiču, Jen nam u 27 poglavlja servira 27 slasnih, urnebesnih i inspirirajućih priča, obilje mudrih savjeta i jednostavnih vježbi uz pokoju psovku, pomažući ti da:

– Prepoznaš i promijeniš svoja sabotirajuća uvjerenja i ponašanja koja te sprečavaju da dobiješ ono što želiš.

– Stvoriš život u kojeg ćeš biti totalno zaljubljen i to ODMAH.

– Napokon zaradiš taj prokleti novac i to više nego ikad do sad.

Kad pročitaš ovu knjigu shvatit ćeš zbog čega si takav kakav jesi, kako da zavoliš ono što ne možeš promijeniti, kako da promijeniš ono što ne voliš te kako da opasno rasturaš s pomoću Sile.

Podijeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Knjige autora

Blog

blog

Iskušenja, Otvoreno pismo Jeda McKenne

Dragi zamišljeni čitatelju, Nedavni e-mail jednog pomoćnika završio je s ovom porukom: „P.S. Dobivaš puno pitanja o trenutačnim događajima u svijetu.“ Moj odgovor je da